ACASA»TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


1.Acceptarea serviciilor
Utilizatorul este autorizat sa viziteze sa detina o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal, si ca nu va duplica, downloada, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind activitatea companiei, pentru uz personal, sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal, cu exceptia cazului in care este autorizat in mod express de proprietarul acestui site,Media Line S.R.L. Continutul acestui site este protejat de legile romane si internationale de copyright.


2. Politica de confidentialitate
Online Distribution isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii si garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti. De asemenea, Media Line S.R.L isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens ) sau in cazul suspiciunii de frauda, Media Line S.R.L isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

3. Denuntarea garantiilor
Media Line S.R.L isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor sitului. De asemenea, Media Line S.R.L nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor sitului sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa Media Line S.R.L .

4. Conditii finale
Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date. Media Line S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment "Termenii si conditiile" fara o notificare prealabila.Media Line S.R.L poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, Media Line S.R.L poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe site.Media Line

Echipa Media Line este intotdeauna alaturi de clientii sai cu recomandari, sfaturi si oferte din cele mai avantajoase.

Cum ne poti contacta
De ce sa lucrezi cu noi
Media Line are o larga retea de distributie prin intermediul careia produsele sunt mereu la indemana clientului.
© Copyright Media Line 2021. Toate drepturile rezervate